En tisdag på sjukhuset

Dikterat statusuppdatering av mig, skrivit av mamma.

IMG_9272I natt var en otroligt jobbig natt med lite sömn och mycket smärta. Men jag försöker vara uppe så mycket som möjligt ändå om dagarna. Här försöker jag mig på ett avsnitt Narcos. Annars lyssnar jag lite på ljudböcker men det är fortfarande jobbigt med ljud och ljus. Jag är fortfarande vädigt svag men börjar bli lite gladare.

FullSizeRender 20Varje morgon börjar jag med att jag får hjälp att duscha, det måste nog vara dagens höjdpunkt. Jag har en vit plastig campingstol i duschen men får produkter från Hermés. Väldiga kontraster här på sjukhuset.

FullSizeRender 27

Idag målade mamma mina tånaglar. Det kändes lyxigt.

IMG_9273IMG_9274Varje dag kommer dem och plåstrar om såret i nacken och där dem plockat ut två revben. De läker fint. Jag har ju nu mer två revben inopererade på högkant i nacken. Idag när kirurgerna hälsade på mig på sin dagliga rond klämde pappa ur sig och undrade hur de kommit på ideén att operera in revben i nacken och huruvida de bestämde det över en cervesa. De skrattade gott men förklarade att våra egna kroppar alltid är det bästa supermarket att handla på för att laga de trasiga delarna.

FullSizeRender 25

Trots att jag mest ligger still i sängen 22 timmar om dygnet dyker det upp överraskningar på kroppen.

FullSizeRender 26

Idag knackade det på dörren med blombud från Sverige. Obeskrivligt fint, det kändes att det saknades en färgklick på rummet. Jag måste bara säga det också att jag får alla era fina ord upplästa för mig varje dag och då sitter vi alla tre och snyftar ikapp. Det betyder så så mycket. Jag har bara inte orken just nu att personligt svara på allt men om några dagar förhoppningsvis.

4 reaktioner till “En tisdag på sjukhuset

 1. Hej! Sitter helt tagen efter att ha fått ta del av tiden efter op..
  Varma o hoppfulla hälsningar från familjen Årsjö. Är man en trygg o stark familj som ni, så går allt❤
  Nu kan det bara bli bättre!

  Gilla

 2. Hälsning från el Camino.
  Oteknisk som jag är med mobilen men hittade DIN blogg idag och läst igenom den. Jag har förstått att du haft ont men hur illa har jag inte fattat. Hoppas att krafterna kommer ingen och det verkar de göra.
  Det har lyser av och till ett litet ljus som ska ge dig lite extra kraft åt dig, i alla gamla kyrkor jag besöker alltefter min vandring.
  Hälsningar från gammelmoster

  Gilla

  1. Hej Kicki! Vad kul att höra från dig! Tack så mycket vad fint av dig! Hoppas att du har en superfin och härlig vandring. Kram Rebecka

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s