Resan hem

IMG_0540

I tisdags åkte jag hem från Barcelona, jag var prick på dagen där i en månad. Det kändes på ett sätt sorgligt att lämna, mycket blandade känslor vällde över mig men det var ju ändå dags för hemfärd. Här sa vi adjö till hotellet.

IMG_0561

I vanlig ordning hade jag med mig en packåsna. Jag har knappt kunna bära annat än en liten handväska de senaste åren så de som är med mig får alltid dubbelt upp. Jag ser nog ganska divig och inte så hjälpsam ut när jag går bredvid någon som knappt tar sig framåt på grund av för mycket packning. Jag får alltid dåligt samvete men det är ju inte så mycket jag kan göra åt det.

FullSizeRender 2FullSizeRender 3IMG_2287 2

Tanken var egentligen att jag skulle ha specialassistans hem så att jag b.la. skulle slippa gå emellan gater och terminaler. Men jag tänkte att det gör mig mer gott med cirkulation emellanåt när jag ändå sitter ned så mycket, så jag struntade i det. Istället gick jag i etapper och fick lägga mig och vila emellanåt. Det gick bra det också.

IMG_0575FullSizeRenderIMG_0593IMG_0602

Jag gruvade mig mycket över resan hem. Jag vet ju hur jobbigt det tidigare har varit att resa men nu var jag helt ovetande om hur det skulle gå. Men såhär i efterhand så gick resan hem efter operationen bättre än resan dit innan. Nu satt mitt huvud på plats hela vägen och jag behövde inte parera all överrörlighet i nacken. Jag slapp allvarligt talat oroa mig över att huvudet skulle ramla av och börja rulla nedför flygplansgången. Jag hade det såklart tufft med smärtan (i synnerhet muskelsmärtor) ändå men inte i samma utsträckning.

IMG_0588

När vi flög över Alperna var det så fint att jag genast började drömma mig bort. Jag har som mål att jag någon gång i framtiden ska vara bra nog för att så obehindrat som möjligt, kunna åka skidor i USA och Kanada. Jag har ju åkt skidor i alperna hundra gånger förut men aldrig i norra Amerika. Jag saknar verkligen skidåkningen typ varje dag så det hade varit häftigt och nu tror jag definitivt att det en vacker dag kommer att vara möjligt. Jag får bara vara extra noggrann med att se upp i backen så att jag inte får några hål i nacken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s