Tacksam

Skärmavbild 2017-10-21 kl. 17.52.48od8xOXA+Sgm06Tp3QC2cXQ_thumb_1755Xw9oI%TUQ3i8w8bNotMOLQ_thumb_1751

Inatt verkar penicillinet ha gjort susen, halsen är redan mycket bättre. Däremot tror jag att jag också har en släng vanlig bondförkylning så jag är väldigt matt och svag ändå. Jag orkar inte skriva allt för mycket här idag men jag vill i alla fall flika in och säga tusen tack till alla er. Jag har verkligen blivit överröst med så mycket kärlek, hejarop, stöd, pepp, blommor och presenter den senaste tiden att det liknar ingenting annat. Det har betytt och betyder även nu så otroligt mycket för mig. Allt ni bidragit med har gjort och gör mig allt starkare och trygg när jag egentligen inte orkar någonting. Det är jag er så oerhört tacksam över.

Och titta så fint jag har det hos mig numera, jag skulle absolut inte ha något emot att fortsätta ta emot blombud som en daglig vana haha. Snacka om att alla blommor lyser upp fint i höstmörkret. Det gläder mig att vila ögonen på så mycket färska, färgglada blommor istället för bara skräpiga löv. Det får mig att inte längta tillbaka till varma Barcelona allt för mycket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s