En måndag i nervsmärtornas händer

fullsizeoutput_1a48

Det är svårt att posta bilder på nervsmärtor, muskelsmärtor, obehag i en nyformad ryggrad, förkylning och halsfluss här på bloggen. Det kanske hade varit möjligt om jag haft tillgång till en egen superduperMRI, men om jag ställer det i jämförelse med att Sverige inte ens har någon ändamålsenlig MRI för övre halsryggen så är det ju inte så konstigt att jag själv inte har en egen sådan.

Så istället postar jag lite glada bilder från sista besöket vid sjukhuset, som idag faktiskt är tagna för exakt en vecka sedan. Jag kan inte för all min förmåga rå mig på att tiden går så fruktansvärt fort. Det är ju i princip skrämmande omöjligt att hänga med i svängarna. Jag är så himla glad att jag faktiskt har dokumenterat så mycket här på bloggen. Hela resan jag gjort och fortfarande gör bara smälter samman till ett vagt, blekt minne och då är det tacksamt att kunna bläddra tillbaka i tankar och känslor som finns sparat här.

IMG_0302fullsizeoutput_1b00fullsizeoutput_197atest 2

Det har varit en riktigt kämpig dag idag, förkylningen och halsflussen blir allt bättre men däremot verkar nästa läkningsprocess ha satt fart. Nämligen nervsmärtorna i mitt bakhuvud. Herregud vad det gör ont, om jag hade haft någon värsta fiende så hade jag inte ens önskat den personen den smärtan. Det känns som att någon skär med sylvassa knivar helt utan avbrott. Det är liksom på den nivån att det till och med gör ont att ha håret hängandes mot bakhuvudet. När kirurgerna skar i nacken och huvudet så ”skar” de på köpet av en hel drös massa nerver. Det är därför jag inte har någon känsel i vare sig sig sår eller bakhuvud. Innan tänkte jag att nog skulle det läka på typ en vecka men tydligen får jag räkna med 3-4 månader innan känseln är tillbaka och nervsmärtorna borta. Jag bara hoppas att det inte ska behöva kännas såhär skarpt så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s