Senaste dygnet

IMG_2026IMG_2033Vi kom till Åre ganska sent igår kväll. Väl framme dukade vi fram en massa gott framför Idol. Det gick helt okej att åka bil hit men det är fortfarande en ansträngning. IMG_2050IMG_2042När vi vaknade imorse var det en superfin soluppgång utanför fönstret. Redan då kände jag på mig att den här lördagen kommer att bli bättre än gårdagen. IMG_2054Lördagsfrulle framför Nyhetsmorgon. IMG_2071IMG_9656IMG_2079IMG_2085IMG_2065På en av de finaste promenaderna för den här hösten (eller är det vinter nu?) på fjället. När det ser ut såhär vill man aldrig gå hem och in igen, jag hade velat vara ute heeela dagen lång. Men tillslut säger ju min kropp ifrån att nu är det nog, nu har du fått din dagliga dos aktivitet. IMG_9638Det var -4 men ändå så pass varmt i solen att jag kunde sola lite i endast tjocktröja. Det kändes som en solig dag mitt i påsklovet. Att våren var på ingång. Svårt att förstå att det faktiskt är helt tvärtom.

IMG_9630Efter promenaden var det bara att skynda sig hem för eftermiddagsvilan. Tänk den dagen då jag inte alls kommer att behöva vila emellan aktiviteter. Även om det är efter en sådan liten sak som en promenad eller en fika ute.

IMG_2126Nu kom vi precis innanför dörren efter att ha käkat en snabb middag på Werséns. Jag är otroligt tacksam över att kunna sitta på restaurang över huvud taget men det gick minst sagt undan så att jag kunde skynda mig hem igen och vila. Nu väntar snart andra åket på damernas storslalom i Killington och herrarnas störtlopp i Lake Louise. Ingen är gladare än jag som för en gångs skull har alla kanaler på tvn. Hemma har vi bara ettan, tvåan och fyran men här i Åre har vi hela faderullan. Tur det, annars hade jag väl varit en argbigga ikväll om jag hade missat WC…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s