Tisdag

IMG_2162IMG_2166Idag har jag spenderat hela dagen hos Ida och vi började dagen med att köpa hem frukost som vi åt framför senaste avsnittet av Modus. Jag har helt tappat räkningen på hur många serier jag följer just nu. Bara idag har jag sett, ja Modus, dokumentären om prinsessan Diana, ett par avsnitt Frikänd och halva Banking of Bitcoin. Och än är inte dagen över så något mer lär det säkerligen bli…Tur att jag varvar med mycket böcker och podcasts i vilket fall…IMG_2169IMG_2170Vi tog en kort promenad till stan för att käka lunch på ett av mina favvoställen i Östersund, Jaktstugan. Det var första gången som jag över huvud taget satt min fot på stan sedan månadsskiftet juli/augusti om jag minns rätt. Och jag fattar varför för det är minst sagt ansträngande. Och då var jag inte ens in i någon butik nu. IMG_2181IMG_2175IMG_2203Nu på eftermiddagen bakade vi årets första pepparkakor. Eller vi och vi, det var väl mest Idas förtjänst. Jag låg mest på soffan och gav direktiv. Men varför jag inte är så delaktig i aktiviteter som till exempel bakning ska jag nog inte endast skylla på att jag har ont, det kan ha en del att göra med mitt dåliga tålamod också…IMG_2216Och här ser ni dagens middag! Inte mig emot faktiskt. Men jag har nästan lite dåligt samvete över att jag börjat fira advent och jul redan, det är ju inte ens december än och jag drack min första kopp glögg i oktober…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s