Lilla julafton i Dalarna

IMG_2266I fredagskväll anlände jag i Dalarna efter flera timmar i bilen. Jag hade laddat upp kroppen med smärtstillande och opioider för att klara resan. Så det gick faktiskt väldigt bra, mycket bättre än förväntat. Men det var såklart en pärs och en ännu större lättnad att komma fram. IMG_2279IMG_2226IMG_9692IMG_2349IMG_2338IMG_2309IMG_9708IMG_2286IMG_2326IMG_2291IMG_2293IMG_2300IMG_2316IMG_2330

Vi firade nämligen lilla julafton här i Dalarna med mammas sida av släkten igår. Så får det bli när man är på olika håll den 24e. Det var så himla mysigt att träffa alla och alla tyckte det var kul att träffa mig för första gången sedan efter operatonen. Vi har ätit julbord, busat i snön, öppnat julklappar och spelat sällskapsspel. Precis som man vill ha det.

Idag, söndag, är jag däremot ganska slut som artist. Mycket lek och stök och en massa intryck tog på min ganska så lilla energidepå. Så idag har jag mest legat i sängen och läst, även sovit i ett par timmar. Men det var det värt, alla dagar i veckan. Nu stannar jag här tills på fredag. Det betyder mycket med miljöombyte och att få vara omringad av mina nära och kära i några dagar.

2 reaktioner till “Lilla julafton i Dalarna

 1. Det där må jag säga är höjdpunkten på året, att fira lill jul som du säger, kan det bli bättre. Att blanda med renar och inomhus glögg och framförallt julskinkan, då kan man bli hur avslappnad som helst. Känner du dej mera avslappnad nu när du har bytt till en annan miljö ?
  Jag tror att det är bra för dej att byta miljö lite då och då. Andra människor och ansikten det är nog en del i medicineringen, de gäller att få bort det vardagliga enerverande tankarna när du är tillsammans med andra människor. Jag nämnde en gång till dej, om en f.d slalomtjej som har doktorerat om nackskador och dess inverkan, hon har sagt att hon skulle tycka det var intressant att veta mera hur din vardag fungerar. Hon är verksam både i Umeå, Gävle, och Uppsala. Hon är bekant med vår familj sedan långt tillbaka, så vill du, så plingar jag till henne om en träff. Ha en fortsatt trevlig jul där du är Rebecka
  MVH // Svante W

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är helt fantastiskt och man känner sig så lyckligt lottad att få vara med så många människor man tycker om. Och nu har jag en hel månad till i juletider, så mycket bättre kan det inte bli!

   Jag märker oerhört stor skillnad. Miljöombyte är A och O. Viktigt med nya intryck när man börjar klättra på väggarna tillslut där hemma. Lite som semester från semestern att komma iväg.

   Ja jag vill jättegärna att du bokar en träff! Det låter jätteintressant. Efter söndag så är jag anträffbar när som helst. Hör gärna av dig när du pratat med henne😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s