Utvärdering- 11 veckor efter operationen

Utvärdering, 29/11-6/12 2017

IMG_2405

Känslor/Tankar: Den här veckan har jag upplevt något som jag aldrig, i hela mitt liv, upplevt tidigare. Nämligen hur bra en smärtstillande medicin kan verka på smärta. Jag har ju knaprat de mesta tidigare, men att det biter och nästan får smärtan att försvinna är en splitter ny erfarenhet. Men det är klart att det tidigare, inte har haft någon smärtstillande effekt på ett huvud som suttit löst, och att det samtidigt är enklare att förstå att det nu har effekt på en inflammerad, svullen och spänd muskel.

IMG_2382

Smärta: Smärtan i min vänstra Trapezius har minskat med ca 40 % till den här veckan. Vilket var typ det bästa som kunde hända mig nu eftersom att det höll på att spåra ur där ett tag. Nu säger jag inte att det är helt bra på något sätt, men smärta är ju relativt. Även nervsmärtorna har minskat ganska mycket och jag har återfått en viss, svag typ av känsel över nästan hela bakhuvudet och nacken äntligen.

IMG_2403

Humör:  Eftersom att jag ju inte är lika påverkad av smärtan nu så är jag också, generellt sett, på bättre humör och känner mig emellanåt lite gladare. Men det gäller bara under korta stunder, eftersom att det är kombinerat med att jag också är väldigt mycket tröttare än vanligtvis.

IMG_2383

Förbättring: Precis som jag tjatat om ovan, så är ju muskelsmärtan i Trapezius bättre. Men samtidigt är det ju på ett sätt bara en fejk-förbättring som skett, eftersom att om jag slutar med medicinerna jag tar nu (Tramadol, Arcoxia, Paraflex och Paracetamol), så kommer jag att vara lika dålig som förra veckan igen. Jag går och väntar på röntgentider, läkarbesök och sjukgymnastbesök, vilket är anledningen till att jag inte fått chansen till rätt hjälp att ta itu med detta på tu man hand ännu.

2 reaktioner till “Utvärdering- 11 veckor efter operationen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s