Lördagen i bilder

IMG_2984Efter en mysig filmkväll hemma med syrran i fredags, så tog sig urgulliga Selina tiden att komma hem till mig på lördagsmorgonen. Tanken var nämligen att hon skulle slinga och färga mitt hår. Som jag hade längtat, jag som är van vid att slinga det titt som tätt har nu inte gjort det på över åtta månader. Dessvärre fick jag nöja mig med bara en klippning eftersom att såret på mitt huvud fortfarande inte har läkt… Snacka om att jag har ett bra läkkött när ett så litet sår inte ens har läkt på tre månader… Men det var i alla fall så himla mysigt att snacka ikapp med Selina i ett par timmar.

IMG_3023IMG_3030IMG_3025På eftermiddagen julbakade och hänge jag med Erica, Kajsa-Stina och Emma. Eller ja, jag satt väl mest och snackade skit och tittade på när de bakade. Men så härligt att mysa ett par timmar med de glädjespridarna, helt omöjligt att inte bli på bra humör av dem.

IMG_3006Efter julbaket tog jag med mig Emma i bilen och styrde kosan mot Åre. Det tar alltid emot lite att hoppa in i bilen och det inte är jag som får köra. I vanliga fall är bilkörning som terapi för mig och det är typ topp-5 på min lista över favoritaktiviteter. Men än så länge får jag nöja mig med passagerarsätet eftersom att jag inte riktigt känner mig för mogen att köra ännu plus att jag måste hitta någon lösning med speglar etc innan jag ens kan överväga tanken att ge mig ut i trafiken. Kan ni inte hojta till om någon av er har något tips på en lösning? (Kan ej se höger backspegel, döda vinkeln och knappt mittendelen där radion och mittenspegeln osv sitter).

IMG_3040Väl framme i Åre gick vi till Ica och köpte allt vi var sugna på till lördagssnacks. Vi kikade på en film och pratade in på småtimmarna. Idag, söndag har vi haft ännu en mysig dag men den går jag väl in på senare istället, så att jag inte tråkar ur er haha. Hoppas ni haft en mysig tredje advents helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s