Min tjugonde födelsedag

IMG_9860IMG_9855

Från och med igår kan även jag titulera mig som tjugoåring, om än lite senare än de flesta andra 97or haha. Natten till den 20e hade jag inte en tanke på att jag faktiskt skulle fylla år nästkommande dag. Det är nog första gången jag inte legat på helspänn och överdrivet förväntansfull inför att fylla år. Kanske är det ett tecken på att jag börjar bli vuxen nu… Nu är jag ju inte ens tonåring längre.

IMG_3214IMG_9867IMG_3255IMG_3274IMG_3276IMG_9892

Jag hade en väldigt fin dag igår. Jag kunde inte planera någonting inför min födelsedag eftersom att jag varje dag måste utgå från min dagsform. Och oftast är det så att när jag väl bestämt någonting så vaknar jag med mer smärta och mer trötthet än vanligt. Så därför är jag tvungen att alltid ta dagarna som de kommer. Men min födelsedag blev alldeles lagom och väldigt mysig, precis inom ramarna för vad jag klarar av. Jag blev väckt med sång och presenter. Därefter en kort skogspromenad, följt av en trerätters lunch som alldeles fantastiska Ida hade roddat ihop som en överraskning. Någon timma därefter byttes lunchen av med en supertrevlig trerätters middag på Jazzköket.

Otroligt vad mycket som har hunnit hända det senaste året, inte trodde jag väl när jag fyllde 19, att jag vid 20 år inte bara skulle ha tagit studenten utan även ha genomgått en operation jag då inte ens visste existerade, en operation som dessutom klassas som en av de mest riskfyllda… Så den 20e september, redan tre månader innan min födelsedag så fick jag ju egentligen den finaste födelsedagspresenten av de alla, nämligen chansen att få bli frisk. Just det har ju alltid varit min allra högsta önskan, och det är ju det enda som i sammanhanget betyder något. Men i alla fall tack för alla fina gratulationer igår ❤ Snacka om att det är trevligt och tacksamt att bli så uppvaktad.

2 reaktioner till “Min tjugonde födelsedag

  1. Vilken mysig födelsedag du verkar ha haft 🎂🎁. Märks att du har omtänksamma människor omkring dig. Min bästa kompis fyller också år i december och efterhand hon blivit lite äldre uppskattar hon en sen födelsedag eftersom hon är året yngre hela året! Ha det så bra

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s