Julbord, julafton och bakslag

IMG_3401IMG_3444IMG_3427IMG_3432IMG_3460 3IMG_3471IMG_3480IMG_3482IMG_2487IMG_2486IMG_2490IMG_3559

Man ska då inte ropa hej förrän man kommit över bäcken. Tänka sig att jag aldrig lär mig det. I mitt senaste inlägg beskrev jag livet som väldigt fint. Men det fick jag ju äta upp bara timmen därefter.

När man hämtar ut medicin på apoteket, blir man ju per lag, alltid tillfrågad att välja ett billigare alternativ. Fortfarande samma substanser, bara ett annat varumärke. Sagt och gjort valde jag nu senast den billiga varianten (vilket såhär i efterhand var helt korkat eftersom att jag ju ändå har högkostnadsskydd). Men uppenbarligen var det något som inte riktigt var gjort för mig. Så de senaste dagarna har jag varit illamående, haft tryck över bröstet, svårt att andas, synstörningar, yrsel, utmattning och bara allmänt hemsk att ha och göra med, bara för att nämna litegrann.

Eftersom att jag tidigare, alltid tålt medicinen bra så tog det några dagar att lista ut varför jag var som jag var. Men idag har jag inte tagit och jag börjar piggna på mig och har ätit för första gången på tre dagar. Så mycket för det utomordentliga och alldeles fantastiska julbordet på Buustamon här om dagen… Kunde inte riktigt njuta av varken maten eller stället om jag säger så… Dessutom blev ju julafton igår lidande och inte alls som varken jag eller de andra tänkt sig. Och nästkommande problem som medicinfri blir att jag nu har mycket ondare igen. Jag får försöka stå ut helt enkelt tills dess att jag, efter julledigheterna, kan få en ny utskrift av min läkare… Jaja det är bara att ta nya tag. Det svänger fort i slalom som man ju säger…

2 reaktioner till “Julbord, julafton och bakslag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s