Min onsdag-fredag i bilder

Jag verkar ha kommit ifrån bloggandet lite de senaste veckorna. Jag vill ju gärna publicera ett inlägg varje dag men när jag har dåliga dagar så är jag omotiverad och nu de senaste glada och fartfyllda dagarna har jag knappt haft tid då jag har haft Emeli på besök. Men snart är det nytt år och då ska jag försöka med ett inlägg om dagen igen haha…

IMG_3773IMG_3765

I onsdagkväll då Emeli anlände i Åre var jag fortfarande rätt trött och hängig men på torsdagen började det vända och vi tog oss ut för en lunch på Werséns.

IMG_3799

På kvällen spelade vi kort och käkade godis i några timmar. Har träffat en hel del kompisar på fika, lunch och häng dessa dagar vilket har varit superkul och gett mig mycket ny välbehövlig energi.

IMG_3813

Har behövt skottat oss ut från parkeringen varje dag…

IMG_3822IMG_3838

Lek i snön. Vi skulle gå ett par kilometer till Lillåstugans våffelbruk  ute på fjället men vi fick vända halvvägs då jag inte fixade att pulsa så i snön.

IMG_3840

Så vi fick tänka om och ta bilen till Fröå bergstuga och käka våfflor där istället. Inget större fel med det direkt.

IMG_3926IMG_3893

Jag är så så himla glad att jag fått dessa senaste dagar. Nästan som om jag är ett fordon som äntligen blivit fulltankad med bränsle efter att ha gått på tomgång lite för länge… Så jag har känt mig pigg och glad, till skillnad från tidigare veckans plattfall. Ena dagen jag skriver här är allt rent ut sagt skit och andra dagen svävar jag som på moln. Förstår om ni blir förvirrade och har svårt att greppa läget om hur jag mår egentligen. Men det är så det är, upp som en sol och ner som en pannkaka lite varannan dag.

IMG_3942IMG_3936

Igår, fredagskväll så käkade vi en sen middag på Supper, bästa restaurangen här i Åre. Så nu kliver jag in i det nya året med några riktigt lyxiga dagar i bagaget. Det känns nästan som om jag med har jullov nu, konstigt bara att jag inte laddar om för nytt år i skolan. Istället laddar jag om inför det året som förhoppningsvis kommer att hinna bli året då jag en gång för alla ska bli frisk. Härligt.

4 reaktioner till “Min onsdag-fredag i bilder

 1. Hej igen Rebecka !
  Det är alltid trevligt när man få se bilder av dej och dina jättetrevliga vänner, man ser på ditt ansikte att du trivs jättebra med tillvaron, som när Emilie är på besök hos dej, ni ser ut att ha hur trevligt som helst, och jag tror att du då för tillfället glömmer att du har en vardag som inte är så bra. Det är det som är meningen, att grubbla för mycket om hur din vanliga vardag är kan till viss mån vara nedbrytande. Dom stunder som du nu har haft med Emilie nu några dagar det är ju mer än halva medicineringen, släng hellre det dåliga i soptunnan, och ta vara på det roliga istället. Du får tänka ahaa imorgon kommer en kompis och hälsar på, va kul då ska jag föreslå att vi besöker ett fint lunch ställe, äta gott och prata om allt möjligt. Alla sådana stunder är mycket värt, att du får något annat att tänka på, om inte annat så kommer du att minnas sådana stunder som positivt. Jag kommer ihåg själv, att det var ett par år som jag mådde hur dåligt som helst, man hade så hemska tankar om mej själv, man stängde in sig ifrån omgivningen. Jag var duktig på att vara helt ostörd utåt hur jag igentligen mådde, det var bara jag som grubblade oändligt nästan varje dag. Så min läkare började ana oråd, han tog kontakt med en Kurator terapeut, så efter en tid så vände det sig, och jag fick mera livsglädje över min vardag. Så i dag försöker jag att vara så social som möjligt med mina vänner, du är en av dom. Skidåkande och tränandet i backarna har väl tagit en liten paus, få se om Andréa vill gör omstart framöver? Också har ju jag musiken som har följt med mej sen barnsben. Nu kom jag lite på sidan om i skrivandet. Men det jag tycker om dej i detta läge, det är ju dina fantastiska vänner du har, såsom Emilie träff några dagar i vinter miljö, en fantastisk människa som lättar upp stämningen, då kommer du ifrån det vardagliga enerverande grubblandet som man aldrig mår bra av. Hitta på något som du är bra på, kanske coacha Ella Karolin, stå vid målet och ge behövliga instruktioner, du kan mera än vad du tror. Då får du någe annat intressant att tänka på. Nu har jag predikat och predikat om allt möjligt, men mycket det jag har skrivit om är ju lite av min erfarenhet som jag har skrivit om. Livet kan ju vara en konstig karusell i mellanåt. Jag tittade på dina fina bilder ifrån Åre strand area. Du klär dej väldigt snyggt i svart, det är lite franskt design, du får ta det här som en komplimang.
  Gott Nytt År på er alla i familjen.
  Mvh // Svante W

  Gillad av 1 person

  1. Hej Svante! Tack så jätte jättemycket för din kommentar och även dina tidigare kommentarer, jag orkar inte alltid svara med en gång men du ska veta att jag verkligen läser och uppskattar varenda ord och att du delar med dig av dina erfarenheter och ditt engagemang.
   Och ja visst är det väl så, det finns nog inget viktigare än att vara omringad av människor man mår bra av, oavsett vart i livet man befinner sig- Frisk som sjuk, ung som gammal. Det är ju rent utav livsfarligt att bli fast i bara sina egna tankar.
   Tack återigen! Hoppas att du haft en fin julafton och nyår trots att familjen befann sig på en annan kontinent. Ta hand om er! /Rebecka

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s