Svårigheter i den jämtländska kylan

IMG_4640

I helgen har jag tagit det ganska lugnt förutom att jag varit utomhus några svängar. Däremot har jag det ganska problematiskt med kylan här uppe i Jämtland, den som hela veckan sträckt sig enda ned till omkring -20 grader. Självklart är ju inte jag ensam om att lida av kylan, det är ju en vanlig åkomma. Men nu har det nästan tagits till en ny nivå. Skruvarna och övrigt inopererat ”material” i min nacke verkar dra åt sig kyla. Tänk er när det ilar i en tand, ungefär så ilar det i min halsrygg nu när jag är utomhus. Typ som om det blåser och fryser inuti min ryggrad. Svårt att förklara men riktigt obehagligt i alla fall. Det är ju en sådan sak man knappast tänker på att räkna med i kalkylen om vad en steloperation av nacken innebär.

IMG_0037IMG_4629

Det är också så himla svårt med balansgången nu, jag kan ju inte bara hålla mig inomhus, jag behöver ju cirkulationen och motionen men att vara utomhus känns ju inte alls bra i nacken heller för den delen. Skulle nästan varit på gymmet och promenerat på ett springband, men det går ju inte heller för det blir alldeles för stötigt på alldeles för hårt underlag. Ännu en gång känner jag verkligen att det var tur i oturen att jag var tvungen att operera mig i Barcelona, hade jag gjort det i Sverige hade jag säkert varit typ tio veckor bak i utvecklingen. Men nåja, jag får bara fortsätta att klä mig som en michelingubbe helt enkelt, så hjälper det ju lite i vilket fall.

IMG_4642IMG_0040IMG_4639

Och på tal om ingenting, i veckan väntar jag på några provsvar från HC. Efter odlingen på mitt sår förra veckan så visade det sig att jag har stafylokocker i mitt sår på huvudet. Så jag var tvungen att göra fler prover för att se om de är resistenta. Och är dem det så kan det ju bli en aning problematiskt. Nåja, jag ska inte ut nåt i förskott men jag håller tummarna, det blir bara så jäkla jobbigt om de skulle vara så, jag vill ju inte ha några äckliga bakterier på mitt huvud direkt. Jaja, vi får se i veckan helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s