En känsla av att jag börjar få mitt liv tillbaka

Eftersom att jag inte bloggat varje dag den senaste tiden så har bilder och min vardag liksom hamnat på lager. Jag har i och för sig varit dålig på att fotografera de senaste två veckorna men här kommer i vilket fall ett blandat urval från främst mitt jullov (inte för att jag har något sådant men ja ni fattar):

IMG_4222IMG_4186IMG_4184IMG_3839IMG_3828IMG_3674IMG_3601IMG_4164.jpgIMG_4050IMG_3971IMG_3998IMG_4228IMG_4239IMG_4273IMG_4278IMG_4307IMG_3234.jpgIMG_4435IMG_4542IMG_4375IMG_4347

Jag måste bara berätta för er att jag har en känsla av att jag börjar få mitt liv tillbaka på nytt. Och i synnerhet de senaste dagarna har det känts så. På den tiden har jag varit 100% medicinfri men ändå, rent allmänt, inte alls haft lika intensiv smärta eller obehag. Jag vet inte varför och peppar peppar ta i träd. Men det är ju självklart så att allt sådant och jag som person kommer att pendla upp och ner ett bra tag till framöver. Än är det ju inte över.

Men dessa fyra dagar har jag ändå för första gången, på jag vet inte hur länge, verkligen fått börja känna mig som mig själv på riktigt liksom. Såklart inte helt utan smärta eller restriktion, men nog mycket för att få känna känslan av att ”wow jag kommer ju faktiskt att bli frisk en vacker dag”. Det har jag ju alltid strävat efter och heller aldrig tvivlat på sedan efter min operation. Men nu för tillfället kan jag nästan känna hur hela min kropp bara sprakar av positivitet och glädje, och att framtiden faktiskt ser väldigt ljus ut. Det är häftiga känslor och även ganska sjukt när man på såhär vis, nästan får kvitto på att min operation var det enda rätta för mig. Och förresten, när jag ändå skriver så måste jag också passa på att berätta om att jag idag träffade en kille som själv stelopererat tre kotor i nacken efter att ha varit med om en bilolycka. Nu jobbar han heltid och har inga större problem alls med nacken. Och att få höra det ger mig bara ännu mer livsglädje, det finns hopp för framtiden för tusan!

4 reaktioner till “En känsla av att jag börjar få mitt liv tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s