Bollen är satt i rullning

IMG_4718IMG_4720IMG_4727IMG_4733

Det är inte alla nackar som har mer än fyra pärmar fulla med journaler och dokument. Men det har ju tyvärr min, och därför får man avsätta inte bara dagar utan veckor eller månader för att få i ordning på allt. Sådant här är lite av ett heltidsjobb faktiskt, och man gruvar sig oändligt för att ta tag i det ska jag säga er. Men en fet godispåse och herrarnas störtlopp från Kitzbühel på tv gjorde att jag och mamma kom en bit på vägen idag i alla fall. Och nu tänker vi att vi börjar på nytt med att skicka in en ansökan på ”Ersättning i efterhand för planerad vård i ett annat EES-land” för min röntgen i Lodon till Försäkringskassan. Börjar jag med operationen och ber om ersättning på ca €55.000 så förväntar jag mig inte annat än missämja, så att begära £1.360 för röntgen kanske inte får dem att sätta morgonkaffet i halsen i vilket fall. Nåja, jag förväntar mig ingenting men jag väntar helt klart med spänning. Nu är i alla fall första bollen i rullning. Så hädanefter får vi ta det därifrån.

Och förresten, det är flera av er som planerat operation i Barcelona och som skrivit till mig i ren skräck angående mitt sår på huvudet. Ni kan andas ut nu, Stafylokockerna i såret är inte multiresistenta bakterier vilket betyder att det inte är någon ”sjukhussjuka” och inga bakterier som kommer från sjukhuset i Barcelona. Det var ytterst positiva nyheter för både er och mig. Jag ska tillbaka till HC på måndag så får vi se vad som fortsättningsvis sägs då. Mer än så vet jag faktiskt inte just nu.

4 reaktioner till “Bollen är satt i rullning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s