Över gränsen

IMG_E4743IMG_E4747IMG_E4737IMG_4739IMG_E4369IMG_E4756fullsizeoutput_2367IMG_E4777IMG_E3996

Idag har varit första dagen på ett bra tag då jag känt att det visst varit lite väl mycket aktivitet de senaste dagarna. Så idag var jag illa tvungen att ta en hundraprocentig vilodag. När jag får bakslag på det här sättet så är det musklerna som vanligtvis tar stryk och det i sin tur irriterar nacken väldigt mycket, men det är väldigt svårt att sätta ordet på hur och vad som gör ont. Men nu i alla fall börjar jag äntligen att piggna på mig lite igen. Väldigt välbehövlig vila det vill säga. Men jag tror faktiskt att det är viktigt att testa gränsen ibland också, förvisso är den hårfin men det går alltid att tänja lite på den för att föröka komma framåt i utvecklingen. Ibland blir det bara inte riktigt som man tänkt sig och då får man helt enkelt ta ett steg tillbaka igen. De summerar nog återhämtning rent generellt sett, ett steg framåt och två tillbaka.

Igår var jag ännu en gång tillbaka på HC. Såret börjar faktiskt att se väldigt fint ut nu äntligen, så det är nog inte så länge kvar tills att det är läkt. Det känns skönt för då slipper jag dessutom en antibiotikakur, men det som gläder mig allra mest i allt detta är nog att ett frisörbesök inte är så långt borta nu längre haha. Hur som helst så ska jag få komma tillbaka igen på lördagmorgon. Jag är redan stamkund och inte tog det speciellt lång tid att komma upp i högkostnadsskyddet det här året heller… Men nu känner jag äntligen på mig att det är nära sista gången.

En reaktion till “Över gränsen

  1. Det verkar som du orkar mer och mer innan du känner av att du måste vila och då börjar ju energin komma tillbaka. Förstår att du längtar till ett besök hos frisören (inte för att det är nåt fel på din frisyr nu utan mest känslan att få håret vidgjort.) Skönt att du kan se att det är inom räckhåll. Ha det så bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s