Första dygnet på Gran Canaria

IMG_4836IMG_4942Efter totalt sju timmars flygning igår var jag någorlunda slutkörd när jag landade på Las Palmas. Jag hade laddat upp mig med smärtstillande och nakckrage hela dagen men det hjälper ju bara till en viss gräns. Hur som haver så landade vi på hotellrummet kring kl 16 så jag hade i alla fall tid att vila upp mig igen för att orka med idag.

IMG_4847IMG_4844Tills dess att jag slocknade på hotellrummet redan kring kl 20 så roddade vi ihop en liten plockmiddag på balkongen. Härligt att kunna sitta ute i värmen såhär, det hade jag saknat. Jag är förresten här med min kära mormor den här veckan om jag missat att berätta det.

IMG_4851IMG_4852Hade jag vetat att hotellet hade en så kallad kuddmeny hade jag ju inte själv släpat med mig tre egna kuddar hela vägen hit. Men det börjar bli lite av en vana för jag skulle aldrig våga åka utomlands utan att vara helt säker på att ha en bra kudde. En sådan sak eller en för hård säng för den delen, kan förstöra hela resan när man har en nacke som inte ter sig helt normalt.

IMG_4893IMG_4934När jag vaknade upp imorse hade jag i alla fall sovit som en stock hela natten, vilket jag ju faktiskt gör i princip jämt nu för tiden. Och jag kunde pusta ut när sängen även den var skön. Jag tog heller inte allt för mycket stryk efter resan igår, hade förväntat mig ett rejält bakslag idag men jag verkar ha klarat mig. Och en sådan sak är ju rent utav alldeles fantastisk, snacka om framsteg.

IMG_4870IMG_4861Det har varit lite aprilväder idag, varierat mellan sol, moln och regn varannan minut. Men kring 20 i luften så det är ju ändå typ 40 grader varmare än vad det brukar vara hemma.IMG_4937IMG_4880Jag verkar ha prickat alla rätt den här gången, till och med sköna solsängar. Vad mer kan jag begära. Ja kanske lite mindre moln men annars är allt toppen. Jag är så himla glad och tacksam att jag fick komma iväg på den här resan nu, det gör mig och min kropp otroligt gott. Det var ju å andra sidan inte allt för länge sedan jag var i värmen i Barcelona men den resan var inte så njutbar om jag säger så, nu har jag lite andra förutsättningar att må gott.

3 reaktioner till “Första dygnet på Gran Canaria

  1. Hejsan kanariefågel, man blir så glad att få se att du mår och bor hur ståndsmässigt som helst, du är värt att ha lite flyt ibland också, du har ju haft det så jävligt i över 4 månader nu, varför ska inte du få njuta av tillvaron. Vilket panorama hotell, vackert som bara den, och att rummen var exemplariska för dej. Här på Svensk mark så är det idag solsken och 15 grader kallt och vindstilla tack och lov, ska försöka åka ner till stugan Vemdalen och ta några längdpass, och vem vet det kanske blir någon slalomsväng också. Jag hörde av Sundsvalls borna igår att dom var lediga ifrån skolan igår p.ga snöstorm. Så Rebecka du är på rätt ställe och njut av tillvaron.
    Kram på dej Rebecka
    Mvh // Svante

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s