Glada miner när solen skiner

IMG_4981IMG_4964IMG_4971IMG_4915IMG_4867IMG_4992IMG_5030.jpgIMG_4932IMG_4918IMG_4997 2

Jag tror att jag blir kvar här vintern ut… Varför plåga mig igenom en tuff återhämtningsperiod, huttrande i tiotals minusgrader, när jag kan göra det i en solstol på varma breddgrader istället? Jag börjar faktiskt att märka en otroligt stor skillnad på hela mig nu efter bara fyra dagar här, precis vad jag hade hoppats på. Känns nästan som om jag hoppat fram flera veckor i utvecklingen, jag skulle inte ens kunna påstå att jag just nu har ett uns ont i Trapeziusmusklerna, det som har tagit kål på mig hemma tidigare är som bortblåst. Å andra sidan tänjer jag ju inte så mycket på gränserna och jag är ju inte heller så aktiv nu. Men bara en sådan sak som att jag faktiskt kan ligga på en solstol i sju timmar utan några som helst problem är ju om något stora framsteg i sig. Den största svårigheten just nu är snarare hur jag ska lösa mitt solande. Eftersom att jag ju inte kan ligga på magen så kan jag ju heller inte sola baksidan. Så fram-och baksida skiljer sig ju minst sagt åt färgmässigt, men inget jag kan göra något åt direkt, det är mest synd om de som råkar gå bakom mig och kanske blir bländade haha.

Hur som helst så har jag det himla mysigt med mormor och de två senaste dagarna har varit alldeles strålande fina. Det ska däremot ha varit minusgrader och snö på den nordliga delen av ön här om dagen, så invånarna ska tydligen ha åkt pulka och byggt snögubbar uppe i bergen. Inte riktigt någon aktivitet som vi har ägnat oss åt om jag säger så, och inget jag hoppas på att behöva göra heller de kommande dagarna…

6 reaktioner till “Glada miner när solen skiner

 1. Hejsan Rebecka !!
  Fy fasiken vad härligt du ser ut att ha det, helt som det ska vara, du sa någe om att vara kvar ett tag till. Skulle jag få råda så är det de bästa tankar du har kommit på. Jag var nere i stugan Vemdalen i helgen, åkte längd i lördags och det blåste något och det var – 16 grader , när jag kom till bilen så hade jag sådana stickningar i händerna så jag kunde knappt låsa upp bilen och än värre lägga skidorna i takboxen,, nä fyy,, då slog jag en tanke på dej som är i sommarvärmen, tänk att slippa att ha handskar på sig och dunjacka. Så du gör alldeles rätt njut bara njut i solen. Är det alldeles omöjligt att ligga på mage, det måste välan finnas en bäddmadrass på sådana breddgrader. Vad härligt att du känner mindre av värk och smärtor nu, jag nämnde vid jultid när du var ute och kämpade i kylan även då i Vemdalen. Att klä dej som en michelingubbe om du måste vara ute i kylan, du ska inte vara i någon kyla. Där du är nu passar alldeles perfekt. Nu ska jag vårda mina händer, dom är ömma och något svullen, jag får bosätta mej i bastun, så var det väl den om man inte ska kvickna till. Sköt om dej Rebecka och kram på dej.
  Mvh // Svante

  Gillad av 1 person

  1. Hjärtligt hjärtligt tack Svante!! Ja inte längtar man hem till kylan nu. Synd att jag måste återvända till Sverige idag redan. Men det var en välbehövlig vecka ändå och kanske kan jag få till en snart igen. Hoppas.

   O fy! Ta hand om dig i kylan Svante!! Massa kramar. /Rebecka

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s