Mot vintern

IMG_4924IMG_5093IMG_5134IMG_4954.jpgIMG_5148IMG_5192IMG_4940IMG_4928IMG_4926.jpgIMG_5012IMG_5088IMG_5569.jpg

Tiden går fort när man har roligt, klyscha men inte mindre sant för det. Åtta dagar har sprungit iväg och idag åker vi hem till kylan igen. Det tar emot lite extra eftersom att jag inte har lyckats uppnå mitt största mål för den här resan, nämligen att läka mitt sår. Det är en bra bit på vägen men såret utklassar till och med mig själv i grad av envishet.

Jag har packat hela morgonen i ett försök att få med mig allt hem och i samma veva faktiskt försöka hålla vikten också. Hade det funnits ett pris för sämsta packare så hade jag sannerligen kammat hem det. Jag har nog inte använt mer än en sjättedel av allt jag hade med mig. Klänningar och blusar hit och dit när det enda jag egentligen klätt mig i är bikini och mjukisbyxor, vissa saker lär man sig aldrig tydligen. Hur som helst så gruvar jag mig knappt ingenting för hemresan den här gången, det gick ju så bra på vägen hit. Och nu ska jag dessutom bara med ett flyg till Stockholm och stanna kvar ett tag hos min bästa kompis Emeli där. Hade det inte varit för att jag ser fram emot det så mycket så hade jag med allra största sannolikhet stannat kvar här en vecka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s