Min helg i Sthlm

IMG_0009IMG_5611IMG_5630Efter att jag av någon konstig anledning mer eller mindre ”snedtände” på min medicin och där av hade en tuff hemresa till Sverige så landade jag i torsdagskväll bums i säng hos Emeli strax efter 24.00. På fredagen hade jag en lugn morgon för mig själv då Emeli var på jobbet. Jag var ganska tömd på energi och hade ont i nacken så då kunde jag ta igen mig lite. Men framåt sena förmiddagen så hälsade jag på min lilla kusin. Och efter att då också ha kollat på OS invigningen så mötte jag upp Emeli på fika och promenad.

IMG_5693Och på fredagskvällen dukade vi upp till en snacksmiddag i soffan.

IMG_5770IMG_5817IMG_5746IMG_5780IMG_5792På lördagen åt vi lunch på Café Creme och strosade runt i lite butiker och bara myste omkring. IMG_5760IMG_5753.jpgJag har alltid tyckt att det har varit ganska jobbigt att ha på mig nackkrage, töntigt egentligen men jag tror inte att någon annan tjugoåring skulle känna annorlunda. Människor stirrar och frågar, vilket jag inte alltid är på humör för att ta. Och det har gjort att jag inte alls har på mig kragen så ofta som jag borde. Men nu har jag kommit på det bästa lifehacket någonsin, nämligen att gömma nackkragen i en polotröja, precis som på bilden här ovan. Det är knappast någon som ser och samtidigt gör jag min nacke världens tjänst.

IMG_5738IMG_5725IMG_5712IMG_5728När jag fyllde 19 fick jag i present av Emeli att äta den asiatiska söndagsbrunchen på Berns. Och det hade inte hunnit bliva av förens igår men det var fantastiskt trevligt i alla fall. IMG_5796IMG_5807IMG_5805IMG_5812Efter brunchen så i princip rullade vi vidare till Skeppsholmen för att besöka Moderna Museet. IMG_5822IMG_5826IMG_5834Sedan avslutade vi helgen med att se Ted Gärdestad- För kärlekens skull. För i övrigt blir jag nästan chockad själv av att skriva det här inlägget. Har jag verkligen gjort allt detta på en helg? Inget ligga i sängen och gråta eller kvida av smärta på hela helgen? Det är ju faktiskt helt ofattbart. Jag är så himla tacksam över vart jag befinner mig i mitt liv just nu, det känns verkligen så fint.

En reaktion till “Min helg i Sthlm

  1. Hejsan på dej Rebecka !!
    Vilka snygga och lyxiga tjejer som invaderar stora stadens alla begivenheter, att gå på Berns på den kända restaurangen och lyxa till er, det är ni sannerligen värda, och dessemellan att vara lite kulturella också, man blir lite avis som sagt. Emelie måste nog vara en riktig suverän kompis för dej,, fördelen är att du får göra något roligt och inte tänka så mycket.
    Det låter bekymmersamt att dina nackbesvär har tagit lite omtag igen, du ska nog inte bo längre norrut än vid ,, ekvatorn ,, värme och åter värme det är det som behövs. Jag har en liten överraskning till dej som jag nämnde som skulle vara till god hjälp när det jävlas som värst, vi får hoppas att det hjälper något. Idag har det varit en strålande dag, sol och bra längdföre förstås. Du får ha en fortsatt trevlig Valentino så får vi höras.
    Kram på dej // Svante W

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s