Blandade bilder från veckan

IMG_5840IMG_5841IMG_5848IMG_2417IMG_5855IMG_5889IMG_5896IMG_5892IMG_5316IMG_5878IMG_5940IMG_5775IMG_5782IMG_5975IMG_0108

Nu är jag, sedan sent igår kväll, tillbaka på hemmaplan igen. Och idag har jag varit ordentligt slutkörd. Inte nödvändigtvis ondare i nacken än vanligt men allmänt utpumpad bara, inte så konstigt kanske. Jag har i vilket fall haft två väldigt mycket mer intensiva veckor än vad jag är van vid men framförallt två otroligt bra veckor som jag är så glad över och som kom väldigt väl till pass i min tillvaro nu. Mysigt att vara med mormor i värmen på Gran Canaria men också kul att få träffa kompisar och andra delar av släkten i Stockholm. En salig, fin blandning helt enkelt.

Det känns lite vemodigt att vara hemma, mest bara på grund av att typ alla runt omkring mig är sjuka i influensa. Sprider sig som en löpeld sådant där så jag har laddat upp med ingefärashots hela dagen i hopp om att det som inbillning kan fungera som en barriär. Imorgonbitti åker jag i alla fall redan vidare till Åre för att kolla på min lillasysters slalomtävlingar i helgen. Det ska bli kul men nästa vecka ser jag faktiskt fram emot att ta ett kliv tillbaka igen. Då ska jag lyssna mer på min kropp och sätta den i första rummet igen, nu har jag låtit den starka viljan och energin i huvudet styra mig lite väl mycket de senaste dagarna.

En reaktion till “Blandade bilder från veckan

 1. Hejsan Rebecka !!
  Vilka härliga bilder du har tagit. Men jag funderar skarpt på det stora gula huset, med snygg trädgård och blommor och buskars ,, är det din sommarstuga eller din avstressningsplats när du vill koppla av och ladda batterierna ha ha ?
  Det där med influensa hos din familj är ju inge upplyftande för dej. Du får låsa in dom i garaget eller fixa silverteip runt eventuellt munnen, så inte du får i dej någe bakterier.
  Ni får krya på er nu allesammans,, den där omöjliga tiden som ni är i nu, är nu snart förbrukad, det kan bara bli bättre.
  Ha det gott och kram på dej Rebecka // Svante W

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s