Upp som en sol, ner som en pannkaka

IMG_6212IMG_6152IMG_6159IMG_6156IMG_6180IMG_1177IMG_6211IMG_6233IMG_6305IMG_1180

Idag tittar jag tillbaka på söndagens bilder och försöker njuta av att jag där och då hade en väldigt mysig stund. Vad fint det kan vara ibland. Och vad fort det kan gå över också. Från att vara guld och gröna skogar ena sekunden till att motsatsen kommer och knackar på dörren sekunden där på. Det här börjar faktiskt kännas ganska tungt nu. Någonting har hänt och jag vet inte vad. Jag har ondare, jag är tröttare och jag känner mig bekymrad och lite rädd. Precis som jag beskrev det i förra inlägget så har en ny typ av obehaglig smärta väckts till liv. Jag vet inte alls hur jag ska förklara det egentligen. Jag slängde i alla fall iväg ett mail till Dr.Gilete idag i alla fall. Han kanske känner igen det jag beskriver. Jag hoppas det för det här känns inte alls bra nu.

Det är så typsikt det här. Tidigare veckor har det känts hur bra som helst och jag började verkligen att känna mig mer och mer frisk där ett tag. Nu känns det som om jag hoppat tillbaka tre månader i utvecklingen bara sådär över natten. Jag känner ju min kropp så pass väl nu vid det här laget och nu känner jag att det här definitivt inte kommer att lätta på ett bra tag. Jäkla skit alltså om jag får lov att uttrycka det så. Jag längtar så mycket efter att få bli normal och få leva som vilken annan frisk person som helst. Jag är så less på den här evighetsstafetten och ältandet nu. Fast att det är trångsynt och orättvist av mig att säga så så är jag bara så obeskrivligt less på det här livet nu. Och vissa dagar är tuffare än andra helt enkelt. Jaja nu ska jag sluta tjata. Ta hand om varandra, friska som sjuka. Kram på er.

En reaktion till “Upp som en sol, ner som en pannkaka

  1. Aj Aj Rebecka, kom igen nu! och ta fram det positiva tankarna du hade för en tid sedan, du får inte ta fram din ondska över din vardag har vi ju kommit överens om. Någon dålig dag får man ha, men de kastar du i soptunnan. För att du ska må bra måste du börja tänka om och sväva bland molnen istället, och skit i allt som är tråkigt. Bara sådana dagar gör en människa som du dubbelt så frisk, jag lovar dej att sådana vackra dagar, med sol och dammfritt uppe himlen gör dej otroligt positiv. I jämförelse med en gråmulen dag med dis och blåst, där man helst skulle vilja sätta i fönsterluckor och bara skrika. Nä vet du vad, sätt på någon vacker musik som du gillar och bara slappna av och drömma.
    I denna kyla så svajar dina smärtor vid nacken en hel del, det räcker bara att man har varit ute och känner sig lite ruggig i kroppen när man kommer in i värmen, då går all energi till att få tillbaka värme i kroppen. Jag själv har väldiga bekymmer med kylan, hela skelettet stannar av p.ga dålig cirkulation, har man varit på en längdtur så tar det ju timmar innan kroppen börjar att fungera som jag vill. Det där som du ska få utav mej som hjälper att få bättre koll på cirkulationen i din nacke, det är en bra början.
    Då fortsätter vi i den positiva tankarna Rebecka // Ha det gott och kram på dej.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s