Ska försöka att vända blad nu

IMG_6397IMG_6387IMG_6018IMG_6023 2IMG_0192IMG_6030IMG_6527IMG_0091c87cbb72-33d2-49aa-986f-fd7aa2ee6686IMG_6535IMG_6567IMG_6547IMG_6543IMG_6371IMG_6376

Jag har varit riktigt dålig på att ta bilder på slutet men här ovan har vi lite gott och blandat från den senaste veckan. För att inte vara långrandig så har jag i alla fall varit ett par svängar till Åre och även till Vemdalen och Storhogna en sväng. Och nu befinner jag mig i Dalarna. Jag försöker att hålla mig hemifrån så mycket det bara går nu eftersom att jag börjar känna att jag kryper på väggarna. Jag har nämligen känt mig väldigt instängd på slutet. Lite klaustrofobikänslor i både min vardag men även i min kropp. Och det försöker jag bota med miljöombyte nu. Än så länge så känns det bra.

Jag har hur som helst bestämt mig nu för att vända den negativa trenden som blomstrat ut den senaste månaden. Nu vill jag inte vara kvar i den här dåliga och monotona fasen längre, utan nu vill jag faktiskt vända blad. Jag har ju känt mig så orkeslös och sänkt så prio och åtgärd nummer ett nu är att bli ännu bättre på promenerandet. Jag ska testa att promenera exakt 30 minuter varje dag från och med nu, även fast att kroppen egentligen säger ifrån. Så får vi se om jag kanske märker någon skillnad på energinivån eller om jag bara får ännu ondare. Jag hoppas på det första. Såklart.

2 reaktioner till “Ska försöka att vända blad nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s