Hemma igen

IMG_7290IMG_7292IMG_7300IMG_7201IMG_7314IMG_7317IMG_2880IMG_0460IMG_0464IMG_0476IMG_7326IMG_0483IMG_0479IMG_7406IMG_7399IMG_7429IMG_7396IMG_7351IMG_7508IMG_7242

Nu är jag hemma igen efter över två veckor på vift. Från Dalarna till Stockholm till allra längst upp i Sverige, nämligen Björkliden och Kiruna där jag kikat på min lillasysters USM-final. Att jag kan flänga runt så är verkligen framsteg och jag har i alla fall haft det jättebra och supermysigt. Att få komma iväg hade inte kunnat komma mer lägligt. Allt kändes ju rent ut sagt skit där ett tag men nu känns det mesta väldigt bra igen. Säkerligen en blandning av att jag gjort mycket roliga saker, att jag fick komma hemifrån och att jag träffat många nära och kära som gett mig mycket energi. Och nu har jag fortfarande mycket roliga saker att se fram emot. Så viktiga parametrar och jag skulle vilja påstå att det varit min medicin nu på senaste. Jag har dessutom inte tagit mina mediciner på två veckor nu eftersom att Tramadolen inte alls fungerar nu längre. Såhär i efterhand är det tydligt att det var den som gjorde mig otroligt deppig och dysforisk där ett tag. Så jag tror att det är en stor anledning till varför jag gick från så nedstämd till så glad nu också på så kort tid. Jag har sagt det förut men jag säger det igen- det är läskigt vad mediciner gör med en. Ni lär ju nästan undra om jag har någon typ av personlighetsstörning när jag ena dagen skriver att allt bara är skit och sämre än någonsin men andra dagen så är jag gladare än någonsin helt plötsligt. Jag tycker också att det är lite märkligt hur det kan svänga så fort men det är ju faktiskt den här läkningen och återhämtningen i ett enda stort nötskal.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s