I mitten av Maj

IMG_0421IMG_0416IMG_0431IMG_0435IMG_0445IMG_0456IMG_0470IMG_0489IMG_0516IMG_0527IMG_0529IMG_0949IMG_0953IMG_0958IMG_0969IMG_0963Efter att jag förra söndagen landade hemma på Frösön efter Maldivernaresan så åkte jag tre dagar senare till Dalarna där jag var i ett par dagar och sedan åkte jag till Stockholm. Så helgen spenderade jag på bästa tänkbara sätt på Emelis lantställe på Värmdö. Och sedan i söndagskväll så bor jag inne i stan i Stockholm istället. Vet inte riktigt hur länge jag stannar här förutom att jag nu på fredag ska åka till Örebro över dagen eftersom att jag då ska på styrelsemöte med Nackskadeförbundet, vilket ska bli väldigt spännande. Sedan får vi se helt enkelt. Jag flänger omkring en del men jag blir ju ändå bara rastlös av att vara hemma så lika bra att passa på att hälsa på vänner och släkt när jag ändå har möjligheten. Det betyder allt för mig just nu.

Men så jag har det väldigt bra nu helt enkelt. Dagarna rullar på och nu märker jag faktiskt mycket skillnad på vad värmen gör med nacken. Det gjorde jag ju inte på Maldiverna men jag tror att det var så enkelt att det var flygresan och sängens fel. Nu när inget sådant är inblandat så tycker jag faktiskt att nacken känns lite bättre igen tack vare värmen. Dessutom har jag gett mig fanken att vara utan nackkragen så mycket som möjligt nu om dagarna. Tillslut blir det väl lite som en falsk trygghet kan jag tänka mig och det vill jag ju undvika. Dessutom viktigt att nackmusklerna får försöka bygga upp sig och stabilisera sig igen. Så de senaste dagarna här har jag faktiskt lämnat den hemma när jag varit ute och promenerat. En riktig befrielse att slippa släpa med mig den överallt. Och imorse gick jag faktiskt fem kilometer helt utan den och det kan nog vara nytt rekord. Så det känns ju riktigt härligt! Step by step så går det framåt det här! 🙂

2 reaktioner till “I mitten av Maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s