Tisdag- Julklappsshopping, fika och massage

IMG_2452 2IMG_2455Idag har jag och Fanny gått på stan en sväng och kollat på lite julklappar. Eller gått på stan och gått på stan, vi var in på de två butiker värda att gå in på här i Borlänge. Men de första julklapparna inhandlades i alla fall och det var huvudsaken. Resten av eftermiddagen gjorde vi det vi är bäst på, nämligen att fika. Jag och Fanny hade inte träffats sedan hon var med mig i Barcelona och jag tror faktiskt att hon ändå blev mäkta imponerad av mig och min utveckling. Då fick hon hjälpa mig med allt ifrån att duscha till att klä på mig och i princip mata mig. Idag var det inte riktigt på den nivån.

IMG_2463IMG_2468Jag är lite sisådär pigg nu om dagarna, bättre än förra veckan men inte så mycket bättre än så. Jag är så himla trött. Jag sover jättebra och länge om nätterna men ändå nästan kräver jag en tupplur på dagen. Jag tror att det är medicinerna, men det är väl på ett sätt även positivt för det gör ju att jag är mer återhållsam. Hur som helst uppskattar jag att jag över huvud taget kan vara på stan och handla julklappar. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle fixa det i år. IMG_2432Om det är något jag skulle vilja tipsa er om, så är det att ha en kompis som är massör haha. Men så nu är Fanny snäll och masserar mig varje dag, vilket är väldigt nyttigt eftersom att jag annars mest bara bråkar på mamma och pappa när de försöker hjälpa… Det ska bli intressant att se om det har någon positiv effekt. IMG_2589IMG_2595IMG_2586Jo, visst ser jag en aning galen ut… När jag ser sådana här bilder blir jag alltid lika chockad över att det faktiskt är jag som ser ut såhär, för jag glömmer alltid bort det. Det är jag dock glad över för det är absolut ingen självklarhet att det är på det viset. Fanny tyckte att min vänstra Trapezius som jag ju har en massa problem med, faktiskt var lite bättre nu. Så det kan ju hända att det går åt rätt håll trots allt. IMG_2421Igår och idag har vi käkat goda middagar. Jag älskar verkligen hösten och vintern för allt man gör är så mysigt. Och nu försöker jag att bara göra mysiga saker för det mår jag bra av. Nu ska jag dricka té med mormor och morfar och sedan ska jag läsa Fredrik Eklunds nya bok resten av kvällen.

2 reaktioner till “Tisdag- Julklappsshopping, fika och massage

  1. Vilken lyxtjej, att få rygg och nack massage på ett avslappnat sätt, det är nog bästa medicinen. Julhandla okej, men håll i pengarna. Dom intervjuade några julklappshanlare på radion idag, reportern frågade hur mycke pengar dom lade ned på julklappar, aja inte så värst mycket i år, ungefär ca 80 – 100000 reportern blev tyst hon svimmade nog. Sköt om dej i Dalarna Rebecka. Mvh Svante W

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar